Speeddemo komt weer langs

Op 25 april aanstaande zal de oefenruimte van muziekvereniging Soulex plaats bieden aan een tweetal muziekacts die enkele songs vereeuwigd wil hebben voor het nageslacht.  Tijdens de speeddemo sessies zullen ze onder mijn begeleiding alles geven om de songs zo puur mogelijk magnetisch te maken voor de ratelende harddisk van de Studio Apeiron audio-PC. Ik mag daarbij gebruik maken van een nieuw speeltje: de Alesis Multimix 16 Firewire! Iets over de deelnemende acts:

De 16-jarige singer/songwriter Janneke Teunissen zal, gewapend met slechts haar gitaar en een set stembanden, haar eigen mooie pop- emo- en punkrock songs vertolken. Dat moet een kat in het bakkie zijn, want ze speelt al gitaar sinds haar 9e.

9th Wonders uit Soerendonk pakt een groter arsenaal aan instrumenten uit de kast om zo wat meer data te genereren die gemixt moet worden. De drie gebroeders Hissel, aangevuld met de befaamde gitarist Jeroen Briels zullen eens even bekijken of die oefenruimte wel echt geluidsdicht is met hun bombastische punkrock.

Advertisements
This entry was posted in Studiowerk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s